HelmerFoto

Modeller søkes

Er dette deg?

Etter nesten ett år med svært moderat aktivitet ser jeg nå etter nye ansikter/modeller for lengre samarbeid på store og små prosjekter utover i 2017.  Dette dreier seg om både TFP prosjekter OG betalte oppdrag.  Dette er ment å være et gjensidig samarbeid og da forutsetter det  at vi begge stiller opp på hverandres ideer og ønsker. Er du MUA/Stylist/frisør og kan tenke deg et fast samarbeid på disse prosjektene vil jeg gjerne ha noen bilder av tidligere arbeid. Planen er å sette sammen et fast team for å kunne tilby en totalpakke til våre kunder.

Passer beskrivelsen til deg er det fint om du kan bruke kontaktskjemaet og skrive noen ord om deg selv. Oppgi vitale mål pluss høyde.   Jeg ønsker også 2-3 bilder av deg usminket av ansikt og helfigur.

 

Du kan også sende meg en E-post med bilder direkte til:
newfaces@helmerfoto.no

«FASHION»

Modeller jeg søker må fortrinnsvis egne seg til fashion og være minimum 170 -178 cm høy. Du må være størrelse XS/S og helst ha særegne og markerte ansiktstrekk. Det   forventes at du har ambisjoner om å oppnå noe i bransjen og at vi sammen jobber mot dette målet 🙂

Hvis du har du tatoveringer/piercinger bør de være begrenset til et minimum og lite synlig ved normal påkledning. Du må  også være komfortabel med å vise en del hud innenfor rimelighetens grenser.

«FRECKLES»

Har du masse fregner? Kanskje i kombinasjon med litt særegne ansiktstrekk? Da ønsker jeg kontakt med deg! Send meg bilde av usminket ansikt forfra og i profil via kontaktskjemaet. 

«PETITE BEAUTIES»

Det er utrolig mange vakre jenter der ute som utvilsomt egner seg foran kamera men som ikke får muligheter innen f.eks fashion, rett og slett pga høyden.  Jeg har derfor lyst å gi dere en sjanse og dedikerer dette prosjektet til alle dere der ute som er UNDER 1,65 høyde. Betingelser og krav som øvrig (les mer under) Passer du inn i beskrivesen vil dette være TFP shoot.  Shoots vil fortrinnsvis foregå på innendørs location eller studio.

MAKEUP OG HÅR:

Jeg ønsker også å opprette samarbeid med en eller flere faste makeupartister, gjerne under utdanning, som også kan litt om styling/hår. Begge deler vil dreie seg om både TFP prosjekter OG  betalte oppdrag men jeg ønsker at du har det samme engasjementet i begge alternativer og selv ønsker å bidra og ikke minst bygge opp din egen portefølje. Kanskje du har selv noen ideer du ønsker å prøve ut?

Passer dette til deg eller kjenner du noen som har lyst?  Bruk gjerne «lik» og deleknappene under!

error: Innholdet er beskyttet !!
Hopp til verktøylinje